Match och löshår!

Hej på er, om drygt en timme så är det sammling för vi har match ikväll som jag skrev igår, för se hur det går med min hals men jag ska säga det till tränarna så jag får ta det lite lungt.
 
Förövrigt så fick jag hem mitt löshår i dag, lika kul varje gång att få paket i posten. Men det får ni se bild på imorgon eller på onsdag för imorgon så ska jag till frisören och färga satt mitt riktiga hår blir i samma bruna.
 
På  onsdag så tänkte jag spela in en "skolavslutnings" video hur jag kommmer att gra med mitt smik, hår, naglar och vad jag ska ha för kläder, men den kommer inte komma upp förns på torsdag. 
 
Men vad tycker ni, ska jag spela in en video?
Komantera!  

Energi kick

Asså denna låt är nog den som spelar mest i mina öron just nu, man blir ju bara så himla glad av den.
Kan inte få nog av den!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Med hopp om att min röst snart ska bli bättre!

Förkyld

Blev i torsdags i slängd i vattnet när nästan hela skolan var och badade så fick sedan gå hem helt blöt och så, resulterade ju att jag nu fortfarande knappt kan prata för jag är sååå hes, och dum som jag är så var jag endå ute i både fredags och lösrdags kväll. Haha  smart gjort eftersom jag både har match imorgon och på tisdag. 
 
Något positivare är ju att vi får sommarlov på torsdag, blir bara lite avundsjuk på alla som redan fått det..
Ska nu iallafall göra iordning några inlägg som kommer senare i veckan och så satt bloggen håller sig uppdaterad!
 

Skolavslutnings naglarna

Beställde hem lite saker till skolavslutningen som är på torsdag och lite kläder i förrgår, och idag kom lösnaglarna som jag ska ha på skolavslutningen hem. Hur fina som helst!

 

Crosstrainer

Har inget bättre för mig just nu så ställer mig på crosstrainern en stund. Vet att min uppdatering inte var det bästa men blir bättre nu när det inte händer så mycket. Världens sötaste skal som jag fick av Klara i fredags!