Fotbollsträning

Kom hem från fotbollsträningen nu för ungefär en timmer sedan och då så hade mamma bakat rabarber paj, hur gått som helst efter en relatift hård träning!
Imorgon så går hela min klass till ett ställe där vi ska sova och bara ha det trevligt, blir ungefär som en liten klassresa även om det inte ligger så lång härifrån, ska faktiskt bli riktigt kul! 
Men uppdateringen vet jag inte riktigt inte hur den blir eftersom jag kanske inte har så myckt internet där ute i skogen, men några bilder  blir det säker som jag kanske kan lägg upp! 
Ska hoppa in i dushen nu och sedan plugga lite till ett prov vi har, ha det så bra!

wanted - gina tricot

                                               
                                                 

Myggjävlar!

Hahaha vaknade upp för en stund seden efter att ha somnat nära jag låg och titta på film, och när jag vaknade så var hela haka uppsvälld, då hade en mygg jävel bitit mig! Haha, sen hitta jag även en nyss bland mina blommor, och hur har den kommit dit, haha?

Nagellack

Var i fredags på stan med Lina och Klara, hittade lite fina saker, bland annat det här fina nagellacket på H&M för endast 10 kronor! Kommer bli hur fint som helst nu i sommar.

Konfirmation

Var idag och kolla när kusin min konformerade sig. Först så var det ju i kyrkan som vanlig på konfirmation, jätte fint! Sedan efter det så åkte vi hem till henne och åt mat och så. Lyckad dag faktiskt!

 

En av mina favorit bloggar!

Haha jag läser rätt många bloggar dagligen men en av dom bästa är ju såklart Andrea Hedenstedts, hon skriver mycket om träning, mode, smink och mycket bara om sitt vardagliga liv, allt jag själv gillar! www.andreaviktoria.blogg.se

Tandläkaren

Var imorse till tandläkaren, var där för att prata om min tandställning. Känndes faktiskt lite onödigt att åka bil en timme för att bara fåreda på vad jag skulle få för tandställning och när och så, och sen ta bussen hem igen som dessutom tar lite över en timme! Men det var ju rätt bra endå eftersom det var ett bra tillfälle att ställa frågor. Fick iallafall reda på att jag får min tandställning 8:onde juli och ska ta bort 4 tänder innan..
 
Sedan efter skolan så gick jag ju hem som vanligt och då hade jag ju glömmt hemnyckeln i mammas bil så fick sitta ute på prappen i typ en timme, haha..
 
 

Mina födelsedagspresenter 2013

 
4 skal till Iphone 5
 
 
2 par jeansshorts
 
 
fodral till solglasögon
 
 
Beyoncé perfym - Heat Rush
 
 
Harry Potter box med alla 8 filmer 
filmen - Coco livet före Chanel
 
 
Shampo och Balsam
 
 
Jeansjacka
 
 
Pengar och presentkort
 
 
och det bästa, ny mobil - Iphone 5
 
 

wanted summer 2013 - H&M Bikinis

Dagens!

Tråkigt väder idag, regn! Så passade på att använda mina hunters eftersom dom börjar bli lite för att använda och så var det ju rätt så kalt idag, iallafall här där jag bor. Hoppas ni har haft en bra dag idag iallafall!
                                     
                                     
                                     
// jeans jacka - lager157 // Blus - lager157 // svarta jeans - ginatricot // klocka - UR&PENN // belockarmand - guldfynd // ringar - fått i present // hunter //

Ögon godis..

21 maj, min födelsedag och tänkte börja blogga igen!

Hej på er allihopa! Idag är det den 21 maj och 00:57 för exakt 14 år sedan föddes lilla jag, eller jag var rätt stor när jag föddes..  och det betyder att jag idag alltså blir 14 år! Ojoj tänk vad tiden går fort, och med det tänkt jag fira med att börja blogga igen efter 3 månader av uppehåll, med ny design, och ett S till i bloggnamnet! Och denna gång lite mer seriöst eftersom  jag nu har fått en ny mobil så det blir lite mer bilder och uppdatering oftare! 
 
Min födelsedag har i alla fall vart helt grym! Imorse så kom mina bästa vänner in med en kladdkaka med 14 ljus i och sjöng för mig i skolan, sååå söta! Sen så har det väl nästan bara rullat på som vanligt fast med några fler konstiga bilder på min på Facebook, Instagram och att man fått hör ordet "grattis" ett få tal gånger! Och sedan so gräddet på moset en grym fotbolls träning! Juste, om ni vill så får ni gärna följa mig på twitter och insta!
 
                                                                      Twitter - wilmakarolinae
                                                              Instagram - wilmakarolinaelisabet
 
                                 
                                 

Börjar blogga igen 21 maj!